Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Інтерв’ю Володимира Зеленського еміратському інформагентству WАМ

Інтерв’ю Володимира Зеленського еміратському інформагентству WАМ
13 Лют 2021 18:40 | Новини України

Інтерв’ю Президента України Володимира Зеленського еміратському інформаційному агентству WАМ (Emirates News Agency WAM).

 – Пане Президенте, це ваш перший офіційний візит у регіон. Чому ви вирішили приїхати в ОАЕ та яким бачите сучасний стан відносин України з Еміратами?

– Об’єднані Арабські Емірати – це країна, яка надзвичайно стрімко розвивається та має величезний економічний потенціал. Емірати яскраво проявляють свою лідерську природу не тільки в економіці, технологіях, соціальній сфері, а й у справі регіонального мирного процесу. Нормалізація відносин між ОАЕ та Ізраїлем стала справжнім проривом, і Україна вітає цей історичний крок.

Хотів би також відзначити неймовірні зусилля Еміратів у боротьбі з коронавірусом не тільки у себе вдома, а й за кордоном. ОАЕ надали допомогу багатьом країнам світу, і в Україні не забудуть еміратський літак, який так вчасно доправив дружню гуманітарну допомогу для протистояння COVID-19 і допоміг багатьом українцям дістатися додому. За це я хотів ще раз висловити подяку керівництву вашої країни.

Оставить комментарий

avatar
250