Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України зустрівся з послами країн G7 та Євросоюзу

Президент України зустрівся з послами країн G7 та Євросоюзу
3 Лют 2021 21:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з послами країн «Великої сімки» та Європейського Союзу в Україні.

Під час зустрічі відбувся обмін думками з актуальних питань порядку денного співпраці України з міжнародними партнерами, впровадження ключових реформ у нашій державі та мирного врегулювання на Донбасі.

Президент зазначив, що з часу останньої зустрічі у такому форматі торік в Україні відбулася низка подій, які загрожують державному устрою, та було вжито рішучих кроків для подолання цих викликів.

Зокрема, Глава держави поінформував іноземних дипломатів про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року щодо запровадження санкцій проти окремих засобів масової інформації.

«Хочу відзначити роботу Служби безпеки України саме в боротьбі з небезпекою російської агресії в інформпросторі. Санкції проти засобів масової інформації – це завжди складне рішення для будь-якої влади, крім авторитарної. Це рішення не є емоційним, воно визрівало й готувалося вже тривалий час на основі інформації багатьох українських державних органів. Це в жодному разі не наступ на свободу слова, це обґрунтоване рішення для захисту національної безпеки», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250