Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська заручилася підтримкою ЮНІСЕФ на 2021 рік у напрямках роботи, пов’язаних з дітьми та молоддю

Олена Зеленська заручилася підтримкою ЮНІСЕФ на 2021 рік у напрямках роботи, пов’язаних з дітьми та молоддю
21 Січ 2021 19:40 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська провела робочу зустріч з представниками Дитячого фонду ООН  (ЮНІСЕФ). Захід був присвячений обговоренню планів та проектів на 2021 рік.

На зустрічі сторони обговорили такі напрямки співпраці:

«Напрямки моєї програмної діяльності безпосередньо стосуються дітей – їхнього харчування, безбар’єрного розвитку, рівності прав. Тому для мене було дуже важливо заручитися підтримкою ЮНІСЕФ, яка в усьому світі вважається голосом дітей та молоді», – заявила перша леді України.

Зі свого боку представники ЮНІСЕФ наголосили, що можуть надати технічну та аналітичну підтримку у реформі шкільного харчування, підтримати комунікаційну кампанію щодо здорового способу життя, а також поділитися експертизою та досвідом інших країн у побудові безбар’єрного простору в Україні.

«У ці складні часи пандемії діти потребують особливої уваги. Ми раді продовжити нашу співпрацю з першою леді України над важливими програмами, які вплинуть на майбутнє дітей та молоді в Україні. Підтримка здорового способу життя, покращення програм дитячого харчування, соціальна інклюзія та права дітей – це ті теми, над якими ми будемо працювати разом у новому році», – зазначила пані Лотта Сильвандер, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Оставить комментарий

avatar
250