Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми будуємо військо, де держава захищає людей, які захищають державу – Президент під час святкування Дня Збройних сил України

Ми будуємо військо, де держава захищає людей, які захищають державу – Президент під час святкування Дня Збройних сил України
6 Гру 2020 12:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України, вручив державні нагороди та присвоїв почесні найменування військовим частинам.

На площі перед центральним входом до Маріїнського палацу вишикувалися воїни роти Почесної варти, прапороносні групи Збройних сил України, військовослужбовці підрозділів ЗСУ.

Прозвучав Державний гімн України у виконанні військового оркестру та був піднятий Державний прапор України.

Після виконання гімну відбулося відеовключення з церемонії підняття прапора Збройних сил України в Генеральному штабі, прапорів у центрах командування видів ЗСУ у Києві, Вінниці, Одесі та окремих родів Збройних сил у Житомирі та Бердичеві.

Президент України привітався з особовим складом військових розрахунків. Він зазначив, що українські воїни несуть свою службу незалежно від вихідних і свят, у будь-яку пору року та за будь-якої погоди.

«Ви захищаєте Україну завжди. А отже, й Україна, і весь наш народ завжди будуть пам’ятати про ваш подвиг, відчувати ваш захист та вклонятися вашій силі. Щодня. А особливо сьогодні – у ваше свято, у День Збройних сил України! І, звичайно, ми будемо пам’ятати про всіх синів і доньок України, які заради нашого майбутнього та захисту країни від російського агресора віддали своє життя», – сказав Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250