Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави ознайомився з об’єктами «Великого будівництва» на Дніпропетровщині

Глава держави ознайомився з об’єктами «Великого будівництва» на Дніпропетровщині
26 Лис 2020 16:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочою поїздкою у Дніпропетровській області, ознайомився з перебігом спорудження ділянки Південного обходу міста Дніпра, яке здійснюється у межах Національної програми «Велике будівництво».

Реалізація проекту «Будівництво другої черги Південного обходу м. Дніпра» передбачає спорудження автошляху загальною протяжністю 7,1 км від автомобільної дороги державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через місто Кременчук) – Маріуполь до Південного мосту через річку Дніпро. Проект включає будівництво двох транспортних розв’язок у двох рівнях, штучних споруд для проїзду сільгосптехніки, перевлаштування магістральних газопроводів, повітряних ліній електропередачі та інших комунікацій.

Голова Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Олександр Кубраков зауважив, що нова ділянка дороги дасть змогу полегшити автомобільний трафік у місті Дніпрі.

«Коли буде добудовано цю ділянку, весь трафік, який в’їжджає у Дніпро через Південний міст, буде потрапляти в обхід (міста. – Ред.) і виходити на трасу Н-08 у напрямку Запоріжжя», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250