Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нові карантинні заходи дадуть хороший ефект – Президент під час селекторної наради щодо запобігання COVID-19

Нові карантинні заходи дадуть хороший ефект – Президент під час селекторної наради щодо запобігання COVID-19
9 Лис 2020 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду з представниками Кабінету Міністрів і правоохоронних органів для контролю ситуації з поширенням та запобіганням коронавірусній інфекції. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив актуальні дані щодо епідемічної ситуації, а також поінформував, що за минулий тиждень ще 10 лікарень почали приймати хворих на COVID-19. Крім того, він зазначив, що кількість ліжок для таких недужих збільшили на 4400, і що уряд продовжує нарощувати кількість тестувань.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов наголосив, що за наказом Президента нині відбувається закупівля кисневих концентратів та ліцензування компаній, які виробляють медичний кисень. Додатково було ліцензовано 16 таких підприємств.

Також Главі держави доповіли про те, що лікарні Національної академії наук України та «Укрзалізниці» приймають ургентних хворих, які не мають COVID-19, щоб звільнити місця для пацієнтів з коронавірусною інфекцією в перепрофільованих для цього медзакладах. Це додало близько п’яти тисяч ліжок. Нині допрацьовують зміну маршрутів, щоб хворих в ургентному стані могли привезти до цих закладів.

Оставить комментарий

avatar
250