Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Зменшення бойових втрат з української сторони в рази – це результат роботи українських військових, дипломатів і делегації в ТКГ

Володимир Зеленський: Зменшення бойових втрат з української сторони в рази – це результат роботи українських військових, дипломатів і делегації в ТКГ
7 Лис 2020 13:40 | Новини України

За 103 дні дії встановленого з 27 липня режиму припинення вогню на Донбасі кількість загиблих українських військових зменшилася вдесятеро порівняно з минулим роком. Але Україна все ще має бойові втрати, тому так важливо продовжувати рух у напрямку припинення війни та досягнення миру, заявив Президент Володимир Зеленський.

«На жаль, є три бойові втрати за цей час, за 103 дні режиму припинення вогню. Абсолютної тиші немає, на жаль. Але якщо побачити реальні цифри, то розуміємо, що за ці 103 дні в п’ять з половиною разів зменшилася кількість обстрілів і вдесятеро – кількість загиблих українських військових», – заявив Глава держави, перебуваючи з робочою поїздкою на Донбасі.

Президент зазначив, що зменшення кількості бойових втрат з української сторони – це результат роботи українських військових, дипломатів, делегації України в Тристоронній контактній групі та глави делегації Леоніда Кравчука.

«Це початок шляху до відновлення нашої територіальної цілісності й до припинення війни. Без таких складних кроків не буде того бажаного результату», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250