Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зустріч у Нормандському форматі потрібно провести якнайшвидше – Президенти України та Франції

Зустріч у Нормандському форматі потрібно провести якнайшвидше – Президенти України та Франції
6 Лис 2020 00:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном.

Володимир Зеленський висловив співчуття Еммануелю Макрону та французькому народу у зв’язку з нещодавніми трагічними подіями та загибеллю громадян Франції під час терористичних атак.

Співрозмовники обговорили ситуацію з пандемією COVID-19 та необхідність об’єднання зусиль для подолання цього масштабного виклику.

«Хочу підтвердити підтримку вашої ініціативи щодо налагодження виробництва стратегічних товарів медичного призначення та обладнання у Європі. Ми готові надати посильну підтримку в налагодженні такого виробництва за участі українських підприємств – виробників захисних масок, халатів та дезінфекторів», – сказав Володимир Зеленський.

Президенти також сфокусувалися на стані виконання домовленостей Паризького саміту. Володимир Зеленський розповів, що від 27 липня цього року, коли було запроваджено пакет додаткових заходів з консолідації режиму припинення вогню, триває найдовше перемир’я за весь період з початку війни на Донбасі.

Оставить комментарий

avatar
250