Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 487/2020

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 487/2020
5 Лис 2020 15:40 | Новини України

З метою впорядкування використання об’єктів державної власності, що перебувають в управлінні Державного управління справами, постановляю:

1. Погодитися з пропозицією Кабінету Міністрів України та Державного управління справами щодо передачі Національної академії державного управління при Президентові У країни (разом з Дніпропетровським, Львівським, Одеським, Харківським регіональними інститутами державного управління) до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

2. Кабінету Міністрів України та Державному управлінню справами забезпечити передачу в установленому порядку об’єктів державної власності, зазначених у статті 1 цього Указу, до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

3. Кабінету Міністрів України забезпечити:

збереження наукового, науково-педагогічного, педагогічного, освітнього потенціалу Національної академії державного управління при Президентові України, її матеріально-технічної бази;

подальше провадження освітньої, наукової діяльності, що здійснюється Національною академією державного управління при Президентові України, в тому числі забезпечення організації освітнього процесу, наукових досліджень та іншої діяльності, що здійснюється Академією, а також продовження навчання здобувачами вищої освіти та іншими особами, які навчаються у Національній академії державного управління при Президентові України.

Оставить комментарий

avatar
250