Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Боротьба з корупцією в Україні є принциповою позицією для чинної влади, і ми не звернемо з цього шляху – Андрій Єрмак на зустрічі з послами країн G7

Боротьба з корупцією в Україні є принциповою позицією для чинної влади, і ми не звернемо з цього шляху – Андрій Єрмак на зустрічі з послами країн G7
30 Жов 2020 16:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з послами країн «Великої сімки». Основною темою зустрічі стали останні події, пов’язані з рішенням суддів Конституційного Суду, яке викликало великий резонанс у суспільстві.

Очільник Офісу Глави держави поінформував про вчорашнє термінове засідання Ради національної безпеки і оборони України та позачергове засідання уряду за участю Президента й ухвалені на них рішення.

«Була забезпечена безперебійна робота реєстрів НАЗК і було заявлено про те, що всі антикорупційні органи України, включаючи НАЗК, НАБУ та інші, – вони є й будуть працювати. Для нас є принциповою наша позиція щодо боротьби з корупцією, і Україна ніколи не зверне з цього шляху», – наголосив Андрій Єрмак.

Він також розповів, що ще вчора до Верховної Ради було спрямовано законопроект, який має відновити довіру до конституційного судочинства в Україні.

«Президент і його команда, держава й державні органи продовжують боротьбу з корупцією і з тими, хто стоїть за всіма цими процесами в Україні. Ми перемогли під час прийняття земельної реформи, банківського закону і переможемо й цього разу», – заявив керівник Офісу Глави держави.

Оставить комментарий

avatar
250