Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Система електронного декларування в Україні буде працювати – Володимир Зеленський розпочав термінове засідання РНБО

Система електронного декларування в Україні буде працювати – Володимир Зеленський розпочав термінове засідання РНБО
29 Жов 2020 18:40 | Новини України

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського розпочалося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.

Починаючи засідання, Глава держави наголосив на необхідності термінової реакції на ситуацію, яка склалася після ухвалення Конституційним Судом за поданням групи народних депутатів рішення щодо антикорупційної інфраструктури України.

«Справа не тільки в цьому рішенні, а й загалом у цілеспрямованих діях певних осіб на підрив суспільного договору в Україні та на створення реальної загрози національній безпеці та обороні нашої держави. Ми повинні не допустити ані того, що цю проблему почне вирішувати вулиця на свій розсуд, ані того, що це або якесь інше рішення Конституційного Суду буде використане ворогами України для дискредитації нашої країни за кордоном», – зазначив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250