Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Результати засідання ТКГ: два нових КПВВ у Золотому та Щасті вже 10 листопада, продовження режиму тиші та нові ділянки розмінування

Результати засідання ТКГ: два нових КПВВ у Золотому та Щасті вже 10 листопада, продовження режиму тиші та нові ділянки розмінування
28 Жов 2020 19:40 | Новини України

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у форматі відеоконференції за участю делегацій України, Російської Федерації за модераторства ОБСЄ.

На початку засідання глава української делегації Леонід Кравчук запропонував протягом тижня підготувати за участі представників України, Росії та ОБСЄ план дій з метою розблокування переговорів ТКГ та подальших кроків у виконанні Мінських домовленостей.

Відповідний план дій має бути розроблений з використанням пропозицій учасників консультацій і напрацювань за результатами зустрічі радників лідерів «Нормандської четвірки», яка відбулася в Парижі у вересні цього року.

«Україна також підготує свій проект плану дій. Тож пропонуємо за тиждень достроково зібрати засідання ТКГ, щоб продемонструвати нашу готовність вирішити нагальні питання роботи», – сказав Леонід Кравчук.

Учасники консультацій у Тристоронній контактній групі домовилися про дату відкриття двох контрольних пунктів в’їзду/виїзду (КПВВ) – «Золоте» та «Щастя» – 10 листопада.

Оставить комментарий

avatar
250