Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У річницю заснування Організації Об’єднаних Націй Президент зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні

У річницю заснування Організації Об’єднаних Націй Президент зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні
24 Жов 2020 18:40 | Новини України

У день заснування ООН Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із координаторкою системи Організації Об’єднаних Націй в Україні та з гуманітарних питань Оснат Лубрані.

Глава держави відзначив, що радий нагоді поспілкуватись у 75-ту річницю створення ООН, адже Україна є однією з країн-засновниць Організації.

«Ми вдячні за підтримку України, українського суверенітету, нашої територіальної цілісності. Вдячні за всю роботу ООН, спрямовану на досягнення й усталення миру на сході України», – сказав Президент.

Володимир Зеленський зауважив, що режим тиші діє на Донбасі вже майже 90 днів. Президент констатував: є провокації ворога, постріли і, на жаль, один загиблий військовий, але режим припинення вогню допоміг мінімізувати втрати в українському війську.

«Ми співчуваємо сім’ям усіх загиблих на Донбасі, але ще раз хочу наголосити, що весь світ бачить, що за останні 90 днів з початку режиму тиші у нас лише одна бойова втрата. На жаль, ця втрата є, але, тим не менш, ми розуміємо, що цей механізм дійсно працює. Ми вдячні всім нашим партнерам за цю велику роботу. І перш за все дякуємо ООН», – сказав Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250