Нове на сайті




Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна вдячна Польщі за те, що вона піднімає питання деокупації Донбасу та Криму на всіх важливих міжнародних майданчиках – Володимир Зеленський

Україна вдячна Польщі за те, що вона піднімає питання деокупації Донбасу та Криму на всіх важливих міжнародних майданчиках – Володимир Зеленський
13 Жов 2020 22:40 | Новини України

Польща порушує питання необхідності деокупації Донбасу та Криму на всіх важливих міжнародних майданчиках. Це має дуже велике значення для відновлення територіальної цілісності України, заявив Президент Володимир Зеленський у спільному з Президентом Польщі Анджеєм Дудою інтерв’ю для українських і польських ЗМІ в Одесі.

«Хочу подякувати пану Президенту Дуді. На всіх політичних майданчиках, на всіх геополітичних важливих зустрічах Польська Республіка, незважаючи на те, що не є членом «Нормандської четвірки», де обговорюється питання закінчення війни на Донбасі, завжди нас підтримує. Я вдячний Президентові особисто і всьому польському народу за незмінну позицію щодо невизнання анексії Криму. Це дуже важливо», – заявив Глава Української держави.

Він зазначив, що потужна санкційна політика, запроваджена з боку США, країн ЄС, зокрема Польщі, – це значний міжнародний тиск на державу-агресора.

«І як правильно каже пан Президент Дуда, це не просто війна на Донбасі. З чого все почалося? З анексії Криму Російською Федерацією. Про це світ повинен не забувати. Тому що, відверто кажучи, коли ми говоримо на цих важливих зустрічах «Нормандської четвірки» і потім усе обговорюємо на засіданнях Тристоронньої контактної групи в Мінську, питання Криму не піднімається», – сказав Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250