Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Україна та Польща можуть відновити позитивну динаміку двосторонньої торгівлі

Володимир Зеленський: Україна та Польща можуть відновити позитивну динаміку двосторонньої торгівлі
12 Жов 2020 16:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський розраховує, що українсько-польський економічний форум в Одесі принесе конкретні та реальні практичні здобутки. Про це Глава Української держави заявив під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами зустрічі з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою в Києві.

За словами Володимира Зеленського, попри сповільнення темпів двосторонньої торгівлі з об’єктивних причин у першому півріччі 2020 року, Україна та Польща можуть відновити позитивну динаміку та зростання попередніх років.

«Такий оптимізм дають обсяги польських інвестицій в економіку України, активна співпраця між нашими регіонами та імплементація важливих спільних проектів», – заявив він.

Президент України зробив акцент на важливості відновлення регулярної роботи Міжурядової комісії з питань економічного співробітництва.

Окремо Глава держави звернув увагу, що під час візиту Анджея Дуди в Україну сторони підписали низку важливих документів, які дають чіткі перспективи щодо збільшення інвестицій в українську економіку та об’єднання транспортно-транзитного потенціалу.

Оставить комментарий

avatar
250