Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак: Зустріч «Нормандської четвірки» необхідна Україні не як самоціль, а для завершення війни на Донбасі

Андрій Єрмак: Зустріч «Нормандської четвірки» необхідна Україні не як самоціль, а для завершення війни на Донбасі
4 Жов 2020 12:40 | Новини України

Наступна зустріч лідерів держав – учасниць Нормандського формату необхідна передусім Україні, адже війна триває на українській території, а такі переговори сприятимуть закінченню бойових дій, наголосив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак в ефірі телеканалу «Україна 24» у суботу ввечері.

«Нам дуже часто говорять, зокрема і всередині країни, що нам зустріч лідерів у Нормандському форматі потрібна ледь не як самоціль. Це неправда. На сьогодні – так, ми найактивніші. Лише з однієї причини – війна йде на нашій території, гинуть наші люди. І тому Президент – для нього немає нічого важливішого, ніж припинити цю війну», – заявив Андрій Єрмак.

Він додав, що припинити війну необхідно на українських умовах і в інтересах України. А тому наша держава й надалі робитиме все необхідне, щоб це сталося якнайшвидше.

Керівник Офісу Президента зазначив, що всі чотири лідери країн Нормандського формату як під час телефонних розмов, так і в публічних висловлюваннях не ставлять під сумнів необхідність чергової зустрічі.

Оставить комментарий

avatar
250