Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За п’ять років ми здійснили реальні кроки і зміни, які показали кожному українцеві, що означає наш рух до Об’єднаної Європи – Петро Порошенко

За п’ять років ми здійснили реальні кроки і зміни, які показали кожному українцеві, що означає наш рух до Об’єднаної Європи – Петро Порошенко
18 Тра 2019 15:45 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що Україна та Європейський Союз за останні п’ять років зблизились як ніколи раніше. Глава держави переконаний, що ці успіхи мають стати фундаментом до подальшої економічної інтеграції між ЄС і оновленою Україною.

«За останні п’ять років, дякуючи нашій з вами ефективній роботі, Україна зробила величезний крок до Європи. Укладення та початок роботи Угоди про асоціацію, імплементація поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Майже два роки тому, 11 червня 2017 року був започаткований безвізовий режим з країнами Європейського Союзу. Глибока секторальна інтеграція, яку здійснює Україна зараз, і на рівні економіки, і на рівні культурних зав’язків, і на рівні політичної і безпекової співпраці,  розширення міжлюдських контактів – все це закладає основу сучасної європейської української держави», – сказав Петро Порошенко під час виступу на відкритті Дня Європи.

Він зазначив, що пишається, що за період його президентства Україна та Європейський Союз стали близькі як ніколи: «Це реалізація тих прагнень, з якими українці вийшли на Революцію Гідності в 2013 році. Вийшли для того, щоб задекларувати – майбутнє України є в Європейському Союзі».

Оставить комментарий

avatar
250