Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Впевнений, що на сьогоднішній день альтернативи нашому руху в Європу не існує – Президент Порошенко

Впевнений, що на сьогоднішній день альтернативи нашому руху в Європу не існує – Президент Порошенко
18 Тра 2019 15:25 | Новини України

«Україна точно має продовжувати свій шлях в Європу. Україна точно має забезпечити реалізацію положення, що європейська інтеграція – це гарантія незалежності української держави. Це гарантія добробуту українського народу, запорука прискореного економічного та технологічного зростання. Європейська інтеграція – це подих свободи. Європейська інтеграція – це демократія та відчуття гідності за себе, за власну країну»,- підкресли Президент України Петро Порошенко під час виступу на урочистій церемонії відкриття Дня Європи.

За його словами, саме тому Кремль продовжує чинити жорсткий політичний, військовий, економічний, гуманітарний спротив нашому руху до Європи. «Бо знає, що Україна в Європі – це смерть російського імперського проекту. Ба більше, це потужний удар по російському авторитаризму», – додав він.

«Впевнений в тому, що на сьогоднішній день альтернативи нашому руху не існує. Я хочу подякувати українцям, бо останні соціологічні дослідження чітко доводять, що рівень підтримки інтеграції України в Євросоюз безпрецедентний. Ніколи в історії України ми не мали такого високого рівня підтримки», – наголосив Петро Порошенко та додав, що так само українці підтримують і членство в НАТО.

Оставить комментарий

avatar
250