Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У присутності Президентів України та Словаччини відбулося підписання низки двосторонніх документів

У присутності Президентів України та Словаччини відбулося підписання низки двосторонніх документів
24 Вер 2020 13:40 | Новини України

Під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Словацької Республіки було підписано низку українсько-словацьких документів.

Так, у присутності глав двох держав міністр інфраструктури України Владислав Криклій і міністр транспорту та будівництва Словаччини Андрей Долежал підписали Угоду між урядом України та урядом Словацької Республіки про визначення умов використання визначеної частини повітряного простору Словацької Республіки у зв’язку з наданням послуг з обслуговування повітряного простору призначеним українським провайдером аеронавігаційного обслуговування у Міжнародному аеропорту «Ужгород».

Володимир Зеленський у заяві для представників ЗМІ після зустрічі з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою у Братиславі зазначив, що одним з ключових питань їхніх перемовин стало відновлення повноцінного функціонування Міжнародного аеропорту «Ужгород».

«Сьогодні ми підписали угоду, яка усуне останні перешкоди й дозволить нам відновити регулярні польоти до міста Ужгорода. Ця угода є насправді дуже важливою для мене. Це – один з інструментів, що дозволяє «зшити» Україну, відновивши авіаційний місток між Заходом і Сходом», – сказав Глава Української держави.

Оставить комментарий

avatar
250