Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент на представленні Стратегії розвитку Тернопільщини: Від людей, яких ви оберете 25 жовтня, залежатиме розвиток кожного регіону

Президент на представленні Стратегії розвитку Тернопільщини: Від людей, яких ви оберете 25 жовтня, залежатиме розвиток кожного регіону
18 Вер 2020 20:40 | Новини України

У межах робочої поїздки до Тернопільської області Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку регіону на період до 2027 року.

«Кожного разу в робочих поїздках я переконуюся, наскільки наша країна багатоманітна й різнобарвна. І в цьому насправді її велич і сила. У нас є 25 прекрасних регіонів, абсолютно не схожих один на одного. Кожен має свої особливості, переваги й, на жаль, недоліки. Але кожен є невід’ємною частиною, без якої неможлива сильна Україна», – сказав Глава держави у своєму виступі.

За словами Президента, принцип синергії має стати частиною української філософії та національної ідеї.

«Маємо зрозуміти, що разом ми набагато сильніші. А коли кожен регіон буде максимально успішним, тоді разом ми будемо непереможні», – зазначив він. 

Для того щоб кожна область могла швидко досягти успіху, були підготовлені регіональні стратегії розвитку. Але, як зауважив Глава держави, будь-яка візія або стратегія нічого не варта без людей, які втілюватимуть її у життя за допомогою щоденної кропіткої праці.

Оставить комментарий

avatar
250