Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Велике будівництво»: Президент оглянув ремонт дороги М-19 на Тернопільщині

«Велике будівництво»: Президент оглянув ремонт дороги М-19 на Тернопільщині
18 Вер 2020 18:40 | Новини України

Під час робочої поїздки на Тернопільщину Президент Володимир Зеленський оглянув перебіг відновлення міжнародної дороги державного значення М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, яку реконструюють у межах Національної програми «Велике будівництво».

Загальна протяжність автошляху разом з транспортними розв’язками в межах Тернопільської області становить 212,3 км. Ремонт відбувається на трьох ділянках дороги завдовжки 145 км. Загальна вартість робіт – 3,154 млрд грн.

Як доповів Президенту голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков, ця траса є головним дорожнім об’єктом регіону.

«Вона проходить через усю область, відновлюємо її на всій протяжності. Роботи на ділянці Вишнівець – Горинка завершені. Обхід Кременця завершений на 98%, у нижньому шарі зроблена ділянка до Чорткова. Попереду – активні роботи до Заліщиків, найпівденнішого міста Тернопільщини. Ця дорога з’єднує нас з іще одним містом-островом – Чернівцями», – сказав він.

Також серед об’єктів, на яких цього року починаються роботи, – траса Н-18, яка є найкоротшою дорогою з Києва до Буковелю, та траса М-12. На наступний рік запланований початок дорожнього проекту, який з’єднає дві міжнародні траси – М-12 і М-19 в обхід Тернополя.

Оставить комментарий

avatar
250