Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський оглянув відновлення селища Ланчин на Івано-Франківщині, яке влітку постраждало від повені

Володимир Зеленський оглянув відновлення селища Ланчин на Івано-Франківщині, яке влітку постраждало від повені
18 Вер 2020 14:40 | Новини України

Робочу поїздку до Івано-Франківської області Президент України Володимир Зеленський розпочав з відвідання селища Ланчин, яке постраждало від повені в червні цього року. Глава держави проінспектував перебіг робіт з відновлення інфраструктури, що була зруйнована внаслідок паводка.

Зокрема, стихія зруйнувала частину дороги Т-09-05 Делятин – Раківчик, яка проходить через селище.

Як розповів Президентові голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів, після приїзду Глави держави до Ланчина одразу після стихійного лиха влітку селище отримало значну допомогу, зокрема благодійну. Так, компанія «Онур» зголосилася провести відновлювальні роботи на пошкодженій центральній дорозі.

«У стислі терміни була відновлена каналізація, встановлене сучасне освітлення. За нашими підрахунками (за даними компанії «Онур»), вкладено майже 50 мільйонів гривень і зроблено 3,2 кілометра дороги. Ця допомога є дуже важливою й стратегічною, оскільки збільшить потік транспорту на Коломийщину, Снятинщину та в Чернівецьку область і буде сприяти розвитку – будівництву нових кафе, готелів. Ця дорога також пролягає і в напрямку Буковеля», – розповів Віталій Федорів.

Оставить комментарий

avatar
250