Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський зустрівся з керівниками закладів вищої освіти Львівщини

Володимир Зеленський зустрівся з керівниками закладів вищої освіти Львівщини
17 Вер 2020 21:40 | Новини України

У межах робочої поїздки до Львівської області Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з ректорами та представниками закладів вищої освіти (ЗВО) регіону.

Під час розмови завідувач кафедри фармацевтичної, органічної та біоорганічної хімії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, доктор фармацевтичних наук, професор Роман Лесик порушив питання створення Національного фонду інноваційних освітніх технологій, який на грантовій основі сприяв би розвитку та підтримці інноваційних технологій та впровадженню їх в освітній процес. На його думку, це дасть змогу використати досвід і досягнення найкращих ЗВО і сприятиме зростанню рівня освіти.

Президент України зауважив, що в сучасному світі, який дуже швидко змінюється й де інформація не менш швидко застаріває, університети не можуть залишатися такими, якими вони були ще 20 чи 30 років тому. Потрібні нові підходи, цифровізація, готовність працювати з людьми, які мислять значно швидше, ніж попередні покоління.

Оставить комментарий

avatar
250