Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України та Федеральний президент Республіки Австрія взяли участь в українсько-австрійському бізнес-форумі

Президент України та Федеральний президент Республіки Австрія взяли участь в українсько-австрійському бізнес-форумі
15 Вер 2020 22:40 | Новини України

У межах офіційного візиту до Республіки Австрія Президент України Володимир Зеленський разом з Федеральним Президентом Австрії Александром Ван дер Белленом взяли участь в українсько-австрійському бізнес-форумі у Федеральній палаті економіки Австрії.

«Для нас важлива кожна деталь, для нас важлива кожна компанія. Я хотів би, щоб колись усі компанії, які тут представлені, й ті компанії, які є в Австрії, з’явилися в Україні», – сказав Глава Української держави у своєму виступі.

Володимир Зеленський закликав до активізації двосторонньої торговельно-економічної співпраці та відзначив історії успіху австрійських компаній в Україні.

«Сьогодні в Україні відкрите небувале вікно можливостей, і я щиро запрошую вас долучатися й творити історію разом», – зазначив він.

Президент України закликав учасників зустрічі взяти участь у реалізації проектів Національної програми «Велике будівництво» та відродження культурно-архітектурної спадщини.

Особливо цікавими для них мають стати сфери, у яких австрійські компанії володіють сучасними технологіями та передовим досвідом: банківський і страховий сектори, енергетика та деревообробна галузь, автодорожня та гірськолижна інфраструктура, зокрема в Карпатському регіоні.

Оставить комментарий

avatar
250