Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вітаю будь-яке об’єднання українців – Президент під час телемосту між студентами Хмельницького та Маріупольського коледжів

Вітаю будь-яке об’єднання українців – Президент під час телемосту між студентами Хмельницького та Маріупольського коледжів
9 Вер 2020 12:40 | Новини України

Перебуваючи з робочою поїздкою у Хмельницькій області, Президент України Володимир Зеленський відвідав Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка», який є державним закладом фахової передвищої освіти.

Главі держави розповіли, що цьогоріч коледж одним з перших у країні виконав набір за повним ліцензійним обсягом.

Наразі в закладі навчається понад 1,5 тис. студентів на денній та заочній формах.

Навчальний план на 80% складається з лабораторної роботи. Щороку студенти стають призерами всеукраїнських олімпіад. Крім того, у вихованців немає проблем з працевлаштуванням – вони одразу знаходять роботу, а 20-25% продовжують навчання.

Директор Хмельницького політеху Вадим Овчарук позитивно відзначив і подякував за підписання Президентом закону про фахову передвищу освіту, що дає можливість коледжам розвиватися.

«Ми сьогодні готові випустити того конкурентоспроможного фахівця, який буде впливати на розвиток України», – зауважив директор.

Оставить комментарий

avatar
250