Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Сумщині Володимир Зеленський відвідав Меморіал героям АТО й поспілкувався з ветеранами та їхніми сім’ями

На Сумщині Володимир Зеленський відвідав Меморіал героям АТО й поспілкувався з ветеранами та їхніми сім’ями
8 Вер 2020 12:40 | Новини України

Під час робочої поїздки до Сумської області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з ветеранами АТО/ООС та їхніми сім’ями.

Родини учасників війни звернулися до Глави держави з проханням надати статус сім’ям загиблих захисників України.

Присутній на зустрічі представник Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих захисників України при Президентові Євген Тєрєхов повідомив, що вже розробляється відповідний законопроект, і він обов’язково буде внесений до парламенту.

Також учасники зустрічі зазначили, що діти-сироти, батьки яких загинули на війні, часто не мають можливості отримати житло.

«Треба допомагати дітям загиблих, щоб ця дитина, яка виросте, була захищена, щоб у неї був якийсь куточок», – сказав один з родичів військових.

Президент зауважив, що це питання можна вирішити на рівні обласної влади, а держава зі свого боку допоможе.

Крім того, родини учасників бойових дій поскаржилися Володимиру Зеленському на несправедливі та фейкові звинувачення щодо українських військових на фронті, які іноді лунають у ЗМІ. Зокрема, присутня на зустрічі матір військового, який захищав Донецький аеропорт і загинув у 20-річному віці, наголосила, наскільки важливо зберегти пам’ять про її єдиного сина та його вчинки.

Оставить комментарий

avatar
250