Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент зустрівся з членами сімей загиблих захисників України та зниклих безвісти громадян

Президент зустрівся з членами сімей загиблих захисників України та зниклих безвісти громадян
29 Сер 2020 19:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з членами сімей загиблих захисників України та зниклих безвісти громадян. Учасники зустрічі обговорили питання соціального та медичного забезпечення для родин загиблих, ефективної реабілітації ветеранів війни, розширення переліку пільг і проблеми з дотриманням наявних пільг для родин героїв, необхідність встановлення пам’ятних знаків полеглим воїнам в областях, ремонту житла, а також питання справедливості у підході до виплати компенсацій.

«Це не традиція – наша з вами сьогоднішня зустріч. Я вважаю, що це – наш обов’язок, обов’язок влади. Все, що більше, все, що ми можемо зробити чи повинні зробити, ми готові це зробити для вас і для пам’яті загиблих героїв – дійсно найкращих людей, які віддали найдорожче, що в них є. Це – їхнє життя», – сказав Глава держави на початку зустрічі.

Також напередодні Міжнародного дня зниклих безвісти було порушено питання роботи Комісії з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, а також питання Єдиного реєстру зниклих безвісти, напрацювання та затвердження єдиного протоколу ексгумації, забезпечення обов’язкового психологічного супроводу членів сімей загиблих, зниклих безвісти та полонених.

Оставить комментарий

avatar
250