Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент привітав театр ім. Франка зі сторіччям: Ви дійсно майстри сцени, до вас велика повага

Президент привітав театр ім. Франка зі сторіччям: Ви дійсно майстри сцени, до вас велика повага
28 Сер 2020 21:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою привітали колектив Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка зі сторіччям.

На початку виступу Володимир Зеленський зачитав гумористичний монолог, присвячений ювілею театру. У своїй моноп’єсі Президент зазначив, що пам’ятає, як це – бути на сцені, посміявся з офіційних бюрократичних промов і зробив акцент на щирості свого привітання.

«До всіх вас – велика повага. Ви дійсно майстри сцени. Хочу привітати всіх 590 людей – великий колектив, одна команда – вам всім вдячні ми як глядачі. Всіх режисерів, майстрів, досвідчених і молодих акторів, композиторів, прекрасних гримерів і прекрасних пані, які працюють у гардеробних. Ви всі – одна команда. Думаю, що коронавірус обов’язково скоро скінчиться, і знову тут будуть аншлаги та оплески тільки вам», – сказав він.

Президент також вручив нагороди за вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва, високу професійну майстерність та багаторічну плідну творчу діяльність.

Оставить комментарий

avatar
250