Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський відвідав навчально-реабілітаційний центр «Країна добра», який реконструюють у межах програми «Велике будівництво»

Володимир Зеленський відвідав навчально-реабілітаційний центр «Країна добра», який реконструюють у межах програми «Велике будівництво»
28 Сер 2020 16:40 | Новини України

Під час робочої поїздки на Черкащину Президент України Володимир Зеленський відвідав Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра», де здобувають знання та проходять реабілітацію 100 дітей зі складними порушеннями розвитку. У закладі функціонує реабілітаційне відділення, яке надає послуги з корекції, реабілітації та відновлення втрачених функцій дітям з особливими освітніми потребами з усієї області.

Глава держави ознайомився з перебігом реконструкції будівлі комунального закладу, що здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво». Володимиру Зеленському розповіли, що після оновлення центру діти та їхні батьки зможуть отримувати освітні послуги, працюватиме спортивна зала. Також будуть додаткові кімнати для проживання та проведення корекційно-відновлювальної роботи.

Наразі будівля реконструйована на 70%. Для будівництва залучають і спонсорські кошти.

Президент позитивно відзначив план оновлення об’єкта та зауважив, що хоче, аби діти якнайшвидше змогли почати користуватися оновленою інфраструктурою.

Оставить комментарий

avatar
250