Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент зустрівся з підприємцями Кіровоградщини

Президент зустрівся з підприємцями Кіровоградщини
27 Сер 2020 23:40 | Новини України

У межах робочої поїздки до Кіровоградської області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками місцевого бізнесу та обговорив з ними нагальні проблеми.

Зокрема, учасники зустрічі розповіли про наявність заборгованості НАЕК «Енергоатом» перед НВП «Радій» за поставлене обладнання для модернізації енергоблоків на атомних електростанціях.

Президент України зазначив, що питання погашення кредиторської заборгованості «Енергоатому» та стійкого фінансового становища компанії є важливим як для роботи паливно-енергетичного комплексу, так і для постачальників. І нещодавно парламент ухвалив Закон «Про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії». Він має системно вирішити питання накопичених боргів. Уряд працює над імплементацією документа. Крім того, Президент звернувся до Кабінету Міністрів та Міністерства енергетики України з дорученням розв’язати проблемні питання погашення заборгованості НАЕК «Енергоатом» перед постачальниками.

Оставить комментарий

avatar
250