Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі Президент зустрівся з ветеранами АТО/ООС та матерями загиблих і зниклих безвісти українських захисників

У Кривому Розі Президент зустрівся з ветеранами АТО/ООС та матерями загиблих і зниклих безвісти українських захисників
26 Сер 2020 21:40 | Новини України

У межах робочої поїздки на Дніпропетровщину Президент України Володимир Зеленський у Кривому Розі зустрівся з матерями загиблих українських захисників, ветеранами АТО/ООС та учасниками проекту Invictus Kryvbas, які змагаються за честь стати членами збірної України для участі в міжнародних «Іграх нескорених».

Координатор робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників (полонених), колишній куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник подякував Главі держави за бажання поспілкуватися з тими, хто пережив Дебальцівський та Іловайський котли. Також він розповів, що попередній владі було незручно згадувати про Іловайську трагедію.

«Не колони патріотів очолювати потрібно, а відповідати за два котли, в яких був батальйон «Кривбас», – зазначив Микола Колесник.

Матері загиблих і зниклих безвісти учасників війни на Донбасі попросили у Глави держави посприяти запуску роботи секретаріату постійної Комісії з розшуку зниклих безвісти, без якої немає можливості створювати пошукові групи українських воїнів та формувати єдиний реєстр зниклих безвісти. Також до Володимира Зеленського звернулися з проханням сприяти підтримці законопроекту про статус полонених і зниклих безвісти – подати документ до парламенту від імені Президента як невідкладний.

Оставить комментарий

avatar
250