Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровщина може стати місцем сили всієї країни – Президент взяв участь у представленні Стратегії розвитку області на 2021-2027 роки

Дніпропетровщина може стати місцем сили всієї країни – Президент взяв участь у представленні Стратегії розвитку області на 2021-2027 роки
26 Сер 2020 16:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Дніпропетровщину взяв участь у представленні Стратегії розвитку регіону на 2021-2027 роки.

«Хоч для мене як для Президента України кожен регіон є рідним, але Дніпропетровщина – це особливе місце. Тут я народився й виріс. Тут пройшла моя юність, тут живуть мої мама й тато. Тут я зустрів кохану дружину й народилась моя перша дитина – моя донька. Для мене Дніпропетровщина – це місце сили. І я впевнений, що цей регіон може стати місцем сили всієї країни», – сказав Глава держави під час виступу на презентації Стратегії.

Він зазначив, що кожна область України повинна мати чіткий план дій на наступні роки, розвивати свої сильні сторони та долати слабкі. Саме тому триває серія презентацій стратегій розвитку українських регіонів.

«Дніпропетровська область є дійсно унікальною, вона має велике майбутнє у дуже багатьох, абсолютно різних сферах. І важливо, що потенціал області – це не тільки Дніпро. Тут є багато дуже потужних міст: це Кривий Ріг, Кам’янське, Нікополь, Павлоград та багато інших», – зауважив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250