Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна продовжує приймати вітання від світових лідерів з 29-ю річницею незалежності

Україна продовжує приймати вітання від світових лідерів з 29-ю річницею незалежності
24 Сер 2020 21:40 | Новини України

Продовжують надходити привітання від президентів і голів урядів з нагоди 29-ї річниці незалежності України.  Джастін Трюдо зазначив, що понад 1,3 мільйона канадців українського походження називають Україну своїм домом. Відтоді ми працювали разом з народом України як незмінний партнер і близький друг.

 Він зауважив, що канадські військовослужбовці в межах операції UNIFIER допомагають у зміцненні та модернізації українських Збройних сил.  Він зазначив, що цей рік був складним для народів обох країн. Ці виклики є нагадуванням про важливість солідарності та співпраці задля забезпечення безпеки та добробуту українців і канадців.

Ми сподіваємося продовжувати будувати наші відносини, просуваючи наші спільні пріоритети, та підтверджуємо своє непохитне зобов’язання підтримувати суверенітет і територіальну цілісність», – написав Джастін Трюдо й завершив своє вітання словами «Слава Україні!»Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін висловив дружньому українському народові щирі вітання та добрі побажання.  «Україна є стратегічним партнером Китаю та важливою країною – учасницею ініціативи «Один пояс, один шлях».  Він відзначив великі успіхи у співпраці в різних галузях.

Оставить комментарий

avatar
250