Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України зустрівся з міністром закордонних справ Німеччини

Президент України зустрівся з міністром закордонних справ Німеччини
24 Сер 2020 18:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом.

Глава Української держави відзначив, що візит Гайко Мааса до України саме у День Незалежності є символічним свідченням особливих відносин між Києвом і Берліном. 

«Я вдячний за те, що у такий важливий для України день – День Незалежності – у нас присутні гості такого високого рівня», – сказав Володимир Зеленський.

Президент України поінформував Гайко Мааса про безпекову ситуацію на Донбасі та висловив подяку за послідовну підтримку з боку Німеччини територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

«Ми вдячні вам особисто, вдячні вашому послу й окремо хочемо подякувати за постійну підтримку пані канцлеру Ангелі Меркель. Вона завжди підтримує нас з усіх пріоритетних питань, які в нас є: питання війни на сході, питання Криму, питання нашої територіальної цілісності й суверенітету», – сказав Володимир Зеленський.

Особливу увагу Президент звернув на прогрес у напрямі встановлення миру на сході України та інші кроки, що наближають проведення чергової зустрічі «Нормандської четвірки» на рівні лідерів держав.

Оставить комментарий

avatar
250