Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Держава має підтримати розвиток ветеранського бізнесу – Президент

Держава має підтримати розвиток ветеранського бізнесу – Президент
23 Сер 2020 13:40 | Новини України

Створення робочих місць для ветеранів війни та підтримка розвитку бізнесу, заснованого ветеранами, є одним з пріоритетів влади, наголосив Президент України Володимир Зеленський під час участі у відкритті ІІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».

«Окрема важлива тема й наш пріоритет – це створення робочих місць для ветеранів. Я гадаю, нам потрібно якомога більше ветеранських бізнесів», – сказав Глава держави.

Президент наголосив: ветерани – це люди, які першими пішли захищати країну, люди слова і діла. Вони стресостійкі, дисципліновані, мають лідерські якості, вміють ухвалювати правильні, сміливі та швидкі рішення, системно та стратегічно мислити.

«Це й армійські навички, і одночасно правила, за якими існують всі успішні компанії. І, звичайно, не можна не враховувати досвід інших держав, де багато ветеранів є засновниками великих, серйозних, потужних, відомих компаній», – зазначив Володимир Зеленський.

На переконання Глави держави, допомога може полягати у розробці програми бізнес-освіти для тих, кому це дійсно цікаво, наданні фінансової підтримки для старту такого бізнесу, пільгових кредитів.

Оставить комментарий

avatar
250