Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави повідомив, що підпише указ про розвиток системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів та їхніх родин

Глава держави повідомив, що підпише указ про розвиток системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів та їхніх родин
23 Сер 2020 12:40 | Новини України

У День Державного прапора України Президент Володимир Зеленський взяв участь у відкритті ІІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».

Глава держави зауважив, що період пандемії вкотре показав, що ветеранська та волонтерська спільноти завжди готові першими стати на допомогу й захист країни – «хоч від агресора, хоч від коронавірусу».

За словами Президента, попри те що рік, який минув з попередньої зустрічі, був непростим, налагодилася реальна взаємодія між Офісом Президента, парламентом та Міністерством у справах ветеранів, завдяки чому вдалося ухвалити закон про надання добровольцям статусу учасників бойових дій і зберегти фінансування основних бюджетних програм Мінветеранів.

«Я часто зустрічався з родинами загиблих наших героїв, воїнів. Їхні батьки та рідні абсолютно правильно казали: героями є всі – всі, хто захищає Україну, всі, хто загинув за Україну. Немає різниці – це 2014 рік чи 2019-й. Чому ж тоді існує така несправедливість у виплатах? Це питання вирішено, і з 1 серпня родини загиблих військових отримують адресну допомогу до пенсії», – повідомив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250