Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент вручив орден «Золота Зірка» сестрі Героя України Сергія Михальчука, а також бойові прапори командирам частин, яким присвоєні почесні найменування

Президент вручив орден «Золота Зірка» сестрі Героя України Сергія Михальчука, а також бойові прапори командирам частин, яким присвоєні почесні найменування
23 Сер 2020 11:40 | Новини України

У День Державного прапора України Президент Володимир Зеленський вручив орден «Золота Зірка» сестрі сержанта Сергія Михальчука, який був удостоєний звання Героя України посмертно. Глава держави також вручив бойові прапори та стрічки до них командирам частин, які отримали почесні найменування за бойові заслуги, мужність, високий професіоналізм та з огляду на зразкове виконання поставлених завдань особовим складом.

«Символічно, що саме в цей день будуть вручені бойові прапори та присвоєні почесні найменування військовим частинам Збройних сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України. На них замайорять стрічки з іменами видатних особистостей. Як минулого, так і нашого сьогодення. Одним із них є сержант Сергій Михальчук, Герой України. На превеликий жаль – посмертно», – сказав Володимир Зеленський під час церемонії підняття Державного прапора України на військовому летовищі у Василькові Київської області.

Глава держави також повідомив, що Четверта бригада оперативного призначення Національної гвардії України отримує почесне найменування «імені Героя України сержанта Сергія Михальчука».

Оставить комментарий

avatar
250