Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави: Миколаївщина має потужний потенціал у сільському господарстві, туризмі, металургії та суднобудуванні

Глава держави: Миколаївщина має потужний потенціал у сільському господарстві, туризмі, металургії та суднобудуванні
21 Сер 2020 18:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2027 року.

«Є проста і зрозуміла формула, за якою ми повинні рухатися в наше спільне, успішне майбутнє. Вона звучить так: успішний громадянин – це успішна громада. Успішна громада – це успішний регіон. Успішний регіон – це успішна Україна. Саме тому «Україна – це ти» – не просто красивий слоган. Це наш з вами дороговказ на шляху до нової, конкурентоспроможної, сильної, а отже – заможної та щасливої України», – сказав Глава держави у вступному слові.

Він зазначив, що за 29 років історії сучасної України політики написали багато стратегій, які ніколи не збиралися виконувати.

«Ці стратегії не базувалися на сильних сторонах регіонів. А розвиток і рух уперед просто неможливий, якщо кожна область не розуміє своєї місії. Через це постійно й виникають одні й ті самі питання: А яка держава Україна? Вона аграрна? Чи вона індустріальна? Може, вона морська? Може, Україна – космічна? Або туристична? На що робити ставку? На ай-ті? На металургію? На ОПК? На транзитний потенціал України? Чи екопродукти? Відповідь проста – все це і є Україна. Все це ми повинні перетворити на історії успіху», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250