Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Напрямки і темпи європейської та євроатлантичної інтеграції мають бути збережені – Президент

Напрямки і темпи європейської та євроатлантичної інтеграції мають бути збережені  – Президент
13 Тра 2019 20:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко переконаний, що держава має зберегти обрані європейські вектори та темпи просування у цьому напрямку.

«Я твердо переконаний, що ми маємо зберегти напрямки, зберегти і темпи європейської та євроатлантичної інтеграції. І зберегти ті цілі, які були поставлені, відповідно до позиції України і українського народу», – заявив Глава держави під час спілкування з журналістами у Брюсселі за результатами перемовин з Генеральним секретарем НАТО та Президентом Європейської Ради.

Петро Порошенко констатував, що Україна має «повну підтримку і в НАТО, і в Європейському Союзі, і нашими партнерами з країн Великої сімки».

«І я можу наголосити на тому, що ті кроки і та зовнішня політика, яка останні п’ять років проводилася в Україні, сьогодні дозволила стверджувати, що Україна завоювала високий авторитет, є важливим суб’єктом європейської політики», – додав він.

Загалом сьогоднішні перемовини Президент назвав результативними. «Зараз можу наголосити, що ці переговори були дуже успішними», – додав він.

Оставить комментарий

avatar
250