Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ілона Маска попросили відправити Лукашенка на Марс

Джерело: Новости Ю Инфо

Ілона Маска попросили відправити Лукашенка на Марс
13 Сер 2020 21:00 | Новини України

Засновник компанії Tesla, відомий американський бізнесмен Ілон Маск у соцмережі Twitter запропонував допомогу Білорусі, де вже п’яту добу тривають протести.

Користувачі соцмереж активно просять іноземних зірок поширювати інформацію про події у Білорусі на свою аудиторію. З таким же проханням у Twitter звернулися до Маска. Він відповів: «Шкода це чути. Чим ми можемо вам допомогти?».

У відповідь Маску запропонували публічно підтримати мітингувальників, як, наприклад, це вже зробив Джаред Лето — актор і лідер американської рок-групи Thirty Seconds to Mars.

Були й більш екзотичні варіанти. Наприклад, відправити Лукашенка на Марс. А ось білоруський Telegram-канал «Чай з малинавым варэннем» запропонували інший вихід — забрати у Лукашенка автомобіль Tesla.

Нагадаємо, 9 серпня в Білорусі відбулися вибори президента. За попередніми результатами, Олександр Лукашенко здобув понад 80%, а кандидатка від опозиції Світлана Тіхановська — близько 10%. Проте вона відмовилася визнавати офіційні результати виборів і закликала людей протестувати.

Оставить комментарий

avatar
250