Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент оглянув оновлену Бориспільську лікарню, яку за його дорученням почали ремонтувати рік тому

Президент оглянув оновлену Бориспільську лікарню, яку за його дорученням почали ремонтувати рік тому
13 Сер 2020 13:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський відвідав Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування в Київській області та ознайомився з результатами ремонтних робіт, які тривали з минулого року за дорученням Глави держави.

Президент перевірив стан частини приміщень лікарні після завершення капітального ремонту та оглянув нове приймальне відділення з оглядовою кімнатою, палатою добового перебування та протишоковою палатою.

Крім того, Володимир Зеленський оглянув інсультний блок та санітарне приміщення блоку неврологічного відділення, а також палату денного перебування дитячого відділення.

Глава держави особисто перевірив, як діє система електронної черги у новому приміщенні реєстратури.

У медичному закладі проведено капремонт інфекційного, приймального, поліклінічного відділень та оновлення фасадів з утепленням. Облаштовано дитячий та дорослий блоки інтенсивної терапії для невідкладної допомоги. Також був обладнаний ендоскопічний кабінет, процедурна, спеціальне приміщення для магніторезонансної томографії (МРТ). Вперше в будівлі встановили автоматичну пожежну сигналізацію та систему оповіщення про пожежу.

Оставить комментарий

avatar
250