Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Напередодні Дня Матері Марина Порошенко відвідала фотовиставку «Сильні духом. Мами» та поспілкувалася з матерями, які втратили синів на війні

Напередодні Дня Матері Марина Порошенко відвідала фотовиставку «Сильні духом. Мами» та поспілкувалася з матерями, які втратили синів на війні
10 Тра 2019 15:25 | Новини України

10 травня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала виставку фотопортретів мам загиблих воїнів «Сильні духом. Мами», присвячену Дню Матері. Перша леді поспілкувалася з матерями, які втратили синів на війні.

Марина Порошенко зазначила, що зустрілася з матерями наших героїв напередодні Дня Матері, щоб низько вклонитися їм та подякувати за те, що вони виховали справжніх патріотів рідної землі. «Вічна пам’ять і вічна слава нашим героям. Їх приклад патріотизму увійде в підручники історії. І сьогодні надзвичайно важливо, щоб усі ми відчули, що ми – українці, що ми – одна нація і що ми маємо об’єднати свої зусилля для того, щоб захистити Україну і зробити її європейською, процвітаючою країною щасливих і заможних людей заради нашого майбутнього, наших дітей», – підкреслила дружина Президента.

Героїнями фотопроекту стали 12 жінок з різних куточків України, які втратили синів на війні.

Виставка «Сильні духом. Мами» ініційована Департаментом військового капеланства Патріаршої курії Української греко-католицької церкви в рамках проекту духовно-психологічної опіки, підтримки та реабілітації родин загиблих військовослужбовців.

Оставить комментарий

avatar
250