Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Незалежність, об’єктивність, чесність і непідкупність мають бути головними принципами щоденної роботи суддів – Президент

Незалежність, об’єктивність, чесність і непідкупність мають бути головними принципами щоденної роботи суддів – Президент
28 Лип 2020 14:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що у своїй щоденній роботі судді мають бути об’єктивними, незалежними та чесними. Про це він заявив під час урочистої церемонії складення присяги суддями, призначеними на посади.

«Відсьогодні кожен з вас є обличчям судової влади. І яким воно буде, залежить тільки від вас. Я вірю, що ви будете гідно носити високе звання судді. Завжди будете пам’ятати, що здійснюєте правосуддя не від імені окремих інтересів, а від імені України», – сказав Глава держави.

«Незалежність, об’єктивність, чесність і непідкупність, дотримання етичних норм, рівне ставлення до всіх сторін судового засідання, компетентність і старанність – вірю, що ці Бангалорські принципи поведінки суддів будуть головними та невід’ємними умовами вашої щоденної дуже важливої, складної роботи», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що у своїй професійній діяльності кожен з присутніх пройшов нелегкий шлях, але попереду не менш складний виклик – відновлення довіри громадян до судової системи, забезпечення права кожної людини на справедливий суд відповідно до європейських і міжнародних стандартів.

Оставить комментарий

avatar
250