Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Єгипту

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Єгипту
24 Лип 2020 21:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Арабської Республіки Єгипет Абделем Фаттахом Ас-Сісі.

Глава Української держави привітав Абделя Фаттаха Ас-Сісі з нагоди національного свята Єгипту – Дня Революції.

Сторони обмінялися думками щодо епідеміологічної ситуації в Україні та Єгипті, а також обговорили заходи з мінімізації наслідків пандемії COVID-19 для економік обох країн.

У контексті питання поновлення Єгиптом туристичної діяльності Володимир Зеленський наголосив на необхідності неухильного дотримання високих санітарних вимог у місцях відпочинку українських туристів і всебічного захисту їхніх прав, включно з безкоштовним наданням висококваліфікованої медичної допомоги у разі такої потреби.

«Знаю, що деякі українські авіакомпанії з 1 липня відновили чартерні рейси до міжнародних аеропортів Шарм-ель-Шейха та Хургади і що наші туристи стали першими іноземними гостями після послаблення карантину. Єгипет – це чудова, дуже гостинна країна. Для мене вкрай важливим є забезпечення безпеки і здоров’я українців за кордоном. Особливо ціную рішення посилити епідконтроль на курортах і покривати витрати на лікування наших туристів», – зазначив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250