Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський і Симонетта Соммаруга зустрілися на Донбасі з представниками міжнародних гуманітарних організацій

Володимир Зеленський і Симонетта Соммаруга зустрілися на Донбасі з представниками міжнародних гуманітарних організацій
23 Лип 2020 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський і Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга під час робочої поїздки на Донбас провели зустріч з представниками місій СММ ОБСЄ, Міжнародного комітету Червоного Хреста, системи ООН в Україні та керівництвом Донецької обласної державної адміністрації.

Володимир Зеленський нагадав, що одразу після обрання Президентом України свою першу регіональну поїздку він здійснив до Донецької та Луганської областей.

«Своїм безумовним пріоритетом я визначив покращення гуманітарного становища цивільного населення, яке постраждало внаслідок ведення бойових дій», – сказав Глава держави. 

Президент України зазначив, що впродовж трьох років було неможливо розвести сили й військову техніку в районі Станиці Луганської через постійні збройні провокації з боку бойовиків.

«Торік восени ми нарешті досягли домовленості щодо припинення вогню, розвели сили й важке озброєння, побудували новий мостовий перехід. Ці кроки значно полегшили страждання місцевих мешканців, які до того мало не щодня в надзвичайно складних умовах перетинали лінію розмежування», – наголосив він.

Оставить комментарий

avatar
250