Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент на зустрічі з резервістами: Україні пощастило мати таких героїв

Президент на зустрічі з резервістами: Україні пощастило мати таких героїв
22 Лип 2020 15:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками Ради резервістів Збройних сил України обговорив зміни до законодавства, які стосуються військового резерву.

Глава держави наголосив, що всі присутні та члени Ради резервістів – «сучасні герої незалежної України, які пройшли великий професійний шлях» на службі державі. За потреби вони готові й зараз упродовж 24 годин стати на захист країни, тому для влади є важливою взаємодія з резервістами.

«Завдяки вам ми захищаємо й захистили нашу незалежність і територіальну цілісність від російської агресії. І зараз, виконавши свій обов’язок, ви продовжуєте службу в оперативному резерві своїх військових частин. Я вважаю, що Україні дуже пощастило мати таких героїв, яких завжди характеризують як мужніх, патріотичних і – одна з найголовніших якостей – професійних людей нашої країни», – зауважив Володимир Зеленський.

Президент звернувся до присутніх з пропозицією детально обговорити подані ним законодавчі ініціативи, які безпосередньо стосуються резервістів. Зокрема, йдеться про проекти законів «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо окремих питань вдосконалення забезпечення організації виконання військового обов’язку в особливий період».

Оставить комментарий

avatar
250