Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для реалізації Програми співробітництва Швейцарії з Україною виділено 108 млн швейцарських франків – Володимир Зеленський

Для реалізації Програми співробітництва Швейцарії з Україною виділено 108 млн швейцарських франків – Володимир Зеленський
21 Лип 2020 14:40 | Новини України

Для реалізації Швейцарської програми співробітництва з Україною на 2020-2023 роки передбачається виділення 108 млн швейцарських франків на гуманітарну та технічну допомогу. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський після завершення переговорів з Президентом Швейцарської Конфедерації Симонеттою Соммаругою в Києві.

Глава Української держави відзначив, що переговори з Президентом Швейцарської Конфедерації були плідними та змістовними. Сьогодні вперше в історії двосторонніх дипломатичних відносин Президент Швейцарії відвідує Україну з державним візитом.

«Без сумніву, Україні та Швейцарії цікаво розвивати подальше партнерство та двосторонню співпрацю… Ми домовились розвивати ті напрямки співпраці, що становлять взаємний інтерес для обох країн. Їх визначає підписаний сьогодні Меморандум про партнерство щодо двосторонніх відносин», – повідомив Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ після завершення українсько-швейцарських переговорів у Києві.

Оставить комментарий

avatar
250