Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна та Швейцарія підписали низку двосторонніх документів

Україна та Швейцарія підписали низку двосторонніх документів
21 Лип 2020 13:40 | Новини України

У межах державного візиту Президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Соммаруги в Україну було підписано низку українсько-швейцарських двосторонніх документів.

Президент України Володимир Зеленський та Президент Швейцарії підписали Меморандум про партнерство між Україною та Швейцарською Конфедерацією стосовно виконання Швейцарської програми співробітництва на 2020-2023 роки в Україні.

Йдеться про взаємодію з питань імплементації проектів технічної та гуманітарної допомоги по лінії Швейцарської програми співробітництва з Україною на три роки.

Також документ визначає основні напрямки подальшого розвитку відносин двох країн, взаємодії з широкого кола питань порядку денного міжнародних форумів.

Крім того, сторони підтверджують готовність проводити щорічні консультації з метою оцінки прогресу у виконанні досягнутих домовленостей та обміну думками з актуальних питань міжнародних відносин.

Президенти двох держав також поставили підписи під Меморандумом про взаєморозуміння між Україною та Швейцарською Конфедерацією щодо підготовки та змісту Конференції щодо реформ в Україні 2022 року. Документ визначає основні напрямки та часові межі підготовки до проведення V Конференції щодо реформ в Україні у Швейцарській Конфедерації.

Оставить комментарий

avatar
250