Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Гарантом збереження української державності є нові Збройні Сили України – Президент подякував армії за захист країни від російського агресора

Гарантом збереження української державності є нові Збройні Сили України – Президент подякував армії за захист країни від російського агресора
9 Тра 2019 00:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що українська армія є гарантом збереження української державності та продовження всіх реформ, захищаючи нашу землю від зазіхань російського агресора. Про це Петро Порошенко сказав під час акції «Перша хвилина миру».

«Гарантом збереження української державності та усіх перетворень в країні є нові Збройні Сили України. Моїм найважливішим завданням на посаді Президента було зробити все можливе для того, щоб змінити ту критичну ситуацію, до якої довели військо на момент початку російської агресії», – зазначив Петро Порошенко.

Він нагадав, що п’ять років тому в країні не було боєздатної армії, яку обеззброїли безвідповідальні політикани-пацифісти та п’ята колона. «Тепер же новий Глава держави для захисту країни матиме у своєму розпорядженні військовий потенціал, достатній для того, щоби впевнено боронити країну від зазіхань агресивної сусідки», – зауважив Президент.

Він зазначив, що за п’ять років здійснив майже сорок робочих поїздок на схід, із них на передову – 26. «Востаннє це сталося позавчора, і це для мене було, повірте, дуже зворушливе і дуже хвилююче  відрядження. Вкотре відчув і зараз відчуваю гордість за те, що мав честь бути Верховним Головнокомандувачем таких воїнів. Втім, всі ми, українці, пишаємося своєю армією», – сказав Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250