Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Офісі Президента обговорили питання зниклих безвісти та полонених

В Офісі Президента обговорили питання зниклих безвісти та полонених
9 Лип 2020 17:40 | Новини України

В Офісі Президента України після тривалої перерви, спричиненої посиленими карантинними заходами у зв’язку з епідемією COVID-19, відбулося організаційне засідання робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників (полонених).

На засіданні були присутні уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова, голова Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України Сергій Куніцин, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, родичі полонених та зниклих безвісти, звільнені з полону представники кримськотатарського народу, а також представники громадських організацій.

Учасники засідання обговорили, зокрема, питання створення при Кабінеті Міністрів України постійної Комісії з розшуку зниклих безвісти. За словами координатора робочої групи Миколи Колесника, це дасть можливість сформувати реєстр зниклих безвісти за категоріями та вирішить питання діяльності пошукових груп. На засіданні цієї Комісії мають бути присутні родичі зниклих безвісти.

Оставить комментарий

avatar
250